top of page
Coaching
a wellbeing szellemiségében

Azt szoktam mondani, hogy a wellbeing a vesszőparipám. Fontos számomra, hogy a környezetemben élő emberek jól érezzék magukat a bőrükben, és a “helyükön” legyenek szerepeikben, mind szakmai-, mind magánéleti szempontból. Nem véletlen, hogy - többek között - coach lettem, hiszen így a hivatásomban is megélhetem azt, ami az egyik fő belső mozgatórugóm: segíthetek másoknak abban, hogy rátaláljanak önmagukra, és az óhatatlan hétköznapi problémák ellenére is boldogan és kiegyensúlyozottan éljék az életüket.

Milyen veszélyek leselkednek a személyes jóllétre?

A személyes jóllétnek rendkívül sok pillére van, amelyek az életünk számos aspektusát érintik. Az egyén akkor érzi kiegyensúlyozottnak az életét, amikor ezek az életterületek harmóniában vannak egymással, és mindegyik pontosan az egyéni szükségleteknek megfelelő hangsúlyt kap.

Honnan tudhatod, hogy a coachingon belül a wellbeinggel érdemes foglalkozni?​

Egyszerű: onnan, hogy nem érzed jól magad a bőrödben, nem tudod szeretni önmagadat, úgy érzed, kiégtél, mindent borúsan látsz, elvesztetted a lendületedet és a motivációdat.

Ha a fenti “tünetek” bármelyikét tapasztalod magadon, a coaching során érdemes a wellbeing területére összpontosítanunk. Végignézzük a különböző életterületeket, kiderítjük, hol vannak elakadások, és megállapítjuk, hová és hogyan érdemes áthelyezni a fókuszt ahhoz, hogy elérjük a kitűzött célt. A találkozások során különféle gyakorlatokat és egyéb, a wellbeing állapotát elősegítő technikát is használok, amelyeknek köszönhetően hatékonyabb és gyorsabb lesz a közös munka.

bottom of page