top of page
Public Speaker
Lámpaláz 

Aki lámpalázas, az általában nagyon lámpalázas, és a tünetek megkeserítik az életét. Ha egy számodra téttel járó helyzetben Te is érezted már, hogy elakad a szavad, elvörösödsz, szaporán ver a szíved, verejtékezel, hívatlan pillangók röpködnek a gyomrodban, kiszárad a szád vagy éppen kezed-lábad remegni kezd, akkor jó hírem van!

A lámpaláz gyűlölt velejáróinak oka egyszerű: a számodra fontos helyzetben - legyen az előadás, meeting, prezentáció, állásinterjú vagy egy beszéd elmondása - a gondolataid nem a jelenben vannak. Ha akár csak egyszer is megszégyenültél egy nyilvános szereplés során, a rettegés, hogy a történtek megismétlődnek, ott marad benned. Sőt, gyakran már az is elegendő a lámpalázhoz, ha csak félsz attól, hogy veled is megtörténhet az, ami másokkal. Amíg pedig félsz, a félelem elviszi a fókuszt a jelenből, és nem tudsz az adott feladatra figyelni.

 

A személyre szabott konzultáció után tudni fogod, hogyan legyél jelen a téttel járó helyzetekben, így a lámpaláz többé nem fog megakadályozni abban, hogy megvalósítsd az álmaidat!

bottom of page