top of page
coaching.jpg
Coaching

Ha tehetném, egyetlen mozdulattal boldoggá, harmonikussá és kiegyensúlyozottá varázsolnám az emberiséget. Varázspálcám nincs, business- és life coaching eszköztáram-, új perspektíváim és sok éves tapasztalatom viszont van, és végül is ez majdnem ugyanaz!

 

A coaching - általam leginkább kedvelt definíciója szerint - egyfajta tanácsadás nélküli tanácsadás. Tanácsadás nélküli, mert én csak kérdezek, a megoldáshoz a saját válaszaid vezetnek el, de tanácsadás, mert a folyamat végén ismerni fogod az erőforrásaidat és megtalálod a megoldást a problémádra.

A coaching menete

A testbeszéded, a mimikád, a reakcióid és a szavaid rengeteget elárulnak a személyiségedről, a hitrendszereidről és a belső mozgatórugóidról. Ezeket megfigyelve pont azokat a kérdéseket teszem fel, amelyek révén felismerheted az akadályozó tényezők valódi okait. Mindegy milyen problémával fordulsz hozzám, a válasz benned van, én pedig segítek, hogy akkor is rátalálj, ha mélyen elrejtőzött!

Mire jó a coaching?

Amikor tudod mi a baj, de nem tudsz továbblépni. Vagy amikor nincs konkrét problémád, de “valami miatt, valami van”, és nem érzed jól magad a bőrödben, nem találod a helyed az életedben. A life coaching segít, ha magánéleti vagy párkapcsolati nehézséggel küzdesz, vagy ha a munka-magánélet egyensúlya felborult; a business coaching pedig akkor hasznos, ha az üzleti életben van szükséged egy kis fókusz állításra, vagy munkahelyi krízis ér.

A lámpaláz akadályoz a továbblépésben? Segítek! 

bottom of page