top of page
Job Interview

Karriertanácsadás és pályaorientáció

Pontosan tudom, milyen érzés pályakezdőként állást keresni, munkahelyet váltani vagy éppen elakadni egy bizonyos munkakörben. Sőt, azt is megtapasztaltam, milyen nyomasztó, amikor úgy érzed, hogy nem vagy a helyeden, hogy a munkád nem a hivatásod. Szerencsére, a karrier-tanácsadás és a pályaorientáció eszköztára hatékony segítséget nyújt abban, hogy a kétségek ingoványos talajáról megérkezz a flow, a hivatástudat és az örömteli munkavégzés birodalmába.

 

Több mint két évtizede foglalkozom a HR különböző területeivel, amelynek köszönhetően pontosan tudom, hogy mi a sikeres állásinterjú titka.

Hogyan zajlik a karriertanácsadás?

Beszélgetünk, beszélgetünk és beszélgetünk, személyesen vagy online, ahogy Te szeretnéd. Ahogy a coachingnál, úgy a karriertanácsadásnál is számos módszert használok annak érdekében, hogy elérd a célodat. A nemzetközileg validált online tesztek kitöltése opcionális, de az erőforrások és az érdeklődési köreid feltérképezésével, valamint az értékrended tudatosításával tesztek nélkül is hamar körvonalazódik, hogy mi a Te hivatásodat. 

Mentőcsomag álláskeresőknek

Megkeressük az erőforrásaidat, majd lépésről lépésre megtervezzük, hogyan tudod elérni a célodat.

 

Foglalkozunk az önéletrajzod tökéletesítésével, megmutatom, mitől lesz ütős egy motivációs levél és felkészítelek az állásinterjú tipikus kérdéseire és buktatóira.

Karriertanácsadás kiégés esetén is visszaadja a szikrát

A kiégés a 21. század egyik komoly problémája, ami rengeteg embert érint. Ha Te is úgy érzed, hogy végleg elveszítetted a motivációdat, hogy nincs erőd tovább hajtani a mindennapok mókuskerekét, akkor itt a lehetőség, hogy változtass!

 

A közös munka során megkeressük a kiégés valódi okát, és feltárjuk, mit kell tenned ahhoz, hogy a munkád ismét flow élményt adjon, és a munkát többé ne érezd munkának!

Lámpaláz - az állásinterjú alattomos buktatója

Aki lámpalázas, az általában kínszenvedésnek éli meg az állásinterjúkat, hiszen a tünetek miatt nem tud maximális teljesítményt nyújtani. Ha úgy érzed, a lámpaláz (izzadás, remegő hang, kézremegés, gyomorpanaszok stb) akadályoz a sikerben, a karrier-tanácsadást érdemes kiegészíteni személyre szabott lámpaláz konzultációval. Az esetek többségében 3-5 alkalom elegendő ahhoz, hogy megértsd a lámpaláz valódi okát, és végleg megszabadulj a bosszantó tünetektől. 

bottom of page